In loc sa-si felicite jucatorii pentru victoria din Cupa UEFA, patronul Rapidului i-a ridicat in slavi pe rivalii din Ghencea: „Steaua este echipa adevarata, nu noi, care am dat un gol din noua ocazii“. Maldarasanu i-a replicat: „Copos spune prostii!“
Victoria fara gol primit pe teren propriu in prima mansa a turului I al Cupei UEFA, 1-0 cu Nacional Madeira, nu a avut deloc darul sa-l multumeasca pe patronul giulestenilor, George Copos. Acesta a considerat oportun sa-si atace din nou jucatorii, fara a se gandi, probabil, ca astfel va strica atmosfera la echipa chiar inaintea unui joc important cum este cel de maine seara, cu Steaua. Mai mult, el a laudat-o pe rivala din Ghencea, fapt care a atras mania fotbalistilor si, inevitabil, a fanilor rapidisti, cu care si asa nu era in relatii prea bune.

Principalul actionar al Rapidului pune presiune pe echipa si cand e cazul, si cand nu e. La finalul partidei de cupa europeana cu Nacional Madeira, castigata!, George Copos a declarat ca formatia sa a jucat in noua jucatori si, mai mult, a laudat performanta Stelei, despre care a spus ca este o echipa adevarata. "Sunt trist, astazi nici macar nu am jucat in zece oameni, am facut-o in noua. Adevarata echipa este Steaua, care a avut cinci ocazii si a marcat patru goluri, iar noi am avut sapte ocazii si am marcat doar unul", a spus Copos. Unul dintre cei mai importanti jucatori giulesteni, Marius Maldarasanu, s-a aratat deranjat de afirmatiile patronului: "Astea sunt prostii, sa aleaga de pe strada niste oameni si sa-i bage in teren! Daca nici dupa o victorie cu 1-0, obtinuta in cupele europene, nu este multumit... nu mi se pare normal". Dupa cum se stie, Copos nu este la prima iesire de acest gen si, probabil, nici la ultima.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.