Doar 48 de ore au trebuit sa treaca pentru Cosmin Olaroiu ca euforia de dupa meciul cu Dinamo Kiev sa se evapore. Concentrarea este iar cu- vintul de ordine pentru teh- nicianul Stelei, iar acest lucru i se citeste pe chip. Inaintea derby-ului cu Rapid, Olaroiu a facut o declaratie care ar parea surprinzatoare.

"Pentru mine, o victorie cu Rapid sau Dinamo valoreaza mai mult decit una in Liga", a spus Oli. Antrenorul stelist a precizat inainte de partida de la Kiev ca este mai important campionatul decit Liga. "Daca luam titlul, ne vom califica din nou in grupele Ligii. Momentan, prezenta in aceasta faza ne va aduce experienta, cu care vom obtine mai mult in sezonul viitor al acestei competitii", a declarat atunci Oli, pentru care un succes obtinut miine in fata Rapidului ar valora mai mult decit unul cu Olympique Lyon.

"Rapid este o echipa buna. Cel mai bine il cunosc de acolo pe Viorel Moldovan, pe care l-am avut la Timisoara. Nici el si nici alt jucator nu sint un pericol principal, ci Rapidul ca echipa", a spus Oli. Despre delegarea lui Salomir la centrul partidei cu giulestenii, tehnicianul Stelei nu a vrut sa comenteze prea multe.

"Nu m-a interesat deloc cine va fi delegat la aceasta partida. Stiu ca unii zic ca noi sintem ajutati in campionat de arbitri. Si in Liga ne-au ajutat, nu? Salo- mir e un arbitru capabil si sint convins ca va arbitra corect", a incheiat tehnicianul.

COSMIN OLAROIU (antrenor Steaua): "Sper ca pe 1 noiembrie, cind jucam cu Real, Mirel Radoi sa faca schimb de fanioane cu Raul. Eu nu am titulari sau rezerve. Nu am folosit niciodata aceiasi jucatori. Baciu a jucat mai mult decit Ghionea sau Goian, asa ca intreb: cine este titularul dintre ei? Stancu, Ovidiu Petre si Coman nu sint la parametri optimi. Ne va fi si mai greu in Liga Campionilor. Deja, adversarii ne-au luat frica. Acest 4-1 in deplasare cred ca le-a spus totul despre forta noastra"