Manevre. Prezenta oficialului bacauan in tribuna oficiala a stadionului din Iasi, la ultimul meci al banatenilor, da credibilitate absoluta unor zvonuri aparute in urma cu mai mult timp

N-am plecat urechea acum doua saptamani, cand am auzit prima data aceasta varianta. Am crezut ca numirea presedintelui de la FCM Bacau intr-o functie similara la Politehnica Timisoara este o noua inventie a zvonerilor care otravesc opinia publica si lumea fotbalului cu tot soiul de bazaconii. Miercuri seara, sursele noastre din Balkan Petroleum, sponsorul clubului, ne-au confirmat ca Gheorghe Chivorchian este principalul favorit al patronului Marian Iancu pentru preluarea acestui post, ramas vacant dupa indepartarea lui Ion Craciunescu.

Un gospodar al Cooperativei

Gheorghe Chivorchian a activat in posturi similare la Ceahlaul Piatra Neamt. Are relatii foarte tari in lumea subterana a fotbalului, adica in ceea ce mass-media numeste generic "Coperativa". Este respectat in mediile arbitrilor, iar la Bacau a construit in timp o mini-academie de fotbal. Chiar daca echipa locala a retrogradat intre timp din prima liga, centrul de copii si juniori este unul dintre cele mai bune din tara. A pus umarul, de asemenea, la reconstruirea uneia dintre cele mai moderne baze sportive din Romania, stadionul "Municipal".

Trecerea sa la Politehnica Timisoara a fost "lucrata", ca sa zicem asa, de mediul de afaceri din domeniul petrolier, care activeaza in zona Moldovei.

S-a implinit (partial color) visul lui Seche

Va mai aduceti aminte de fostul primar al Bacaului? Dumitru Sechelariu (foto) visa in urma cu cativa ani ca echipa sa va juca in Champions League. Intre timp, a pierdut alegerile, echipa de fotbal, iar stadionul din localitate nu-i mai poarta numele. Chiar in anonimat, fostul mare mahar al Bacaului are cu ce se mandri. Fotbalistii pe care echipa sa i-a livrat in Ghencea, Goian, Baciu si Lovin au readus Steaua in cea mai importanta competitie europeana intercluburi.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.