Sarbatoare. Peste 200 de sibieni, suporteri ai echipei Steaua Bucuresti, au sarbatorit, in noaptea de miercuri spre joi, pe strazile orasului, victoria echipei favorite in fata lui Dinamo Kiev, iar la Arad, fostul international roman Helmuth Duckadam a iesit si el sa sarbatoreasca.

Pe strazile Sibiului s-au auzit lozincile cunoscute ale suporterilor stelisti, melodia "Maria" a formatiei Scooter, dar si scandari impotriva rivalilor de la Dinamo si Rapid. Victoria de miercuri seara a fost considerata de suporterii sibieni o adevarata binecuvantare. "Le-am dat clasa. Baietii au avut un joc de zile mari si asta s-a vazut pe tabela de marcaj. Au facut data de 13 o zi norocoasa pentru noi. Ziua asta a intrat deja in istorie. Alte sanse avem acum", a declarat unul dintre suporterii entuziasti.

Duckadam, aclamat

La Arad, aproximativ 150 de suporteri ai Stelei au defilat pe strazile municipiului, bucurandu-se de victoria in fata formatiei Dinamo Kiev, fostul international roman Helmuth Duckadam iesind si el in mijlocul microbistilor adunati apoi in Piata Revolutiei. Suporterii aradeni au cantat imnul Stelei, au sarutat si au ingenunchiat in fata steagurilor cu simbolurile echipei favorite. Cand in piata a ajuns si Helmuth Duckadam, acesta a fost aclamat minute in sir.

Fanii lui Poli au pus pumnul in gura copiilor

In schimb, la Timisoara, peste doua sute de suporteri ai formatiei Poli s-au strans, miercuri seara, in Piata Operei si nu i-au lasat pe fanii stelistii sa sarbatoreasca victoria favoritilor. Politistii au blocat centrul imediat dupa meci, asa ca nimeni nu a indraznit sa-si strige bucuria. Mai mult, unul dintre ei a incercat sa loveasca un copil care a indraznit sa scandeze "Hai, Steaua!", dar jandarmii au intervenit imediat, asa ca nu au avut loc incidente.

300 de targovisteni

Imediat dupa fluierul de final al meciului, aproape 300 de suporteri stelisti s-au strans in piata din centrul orasului Targoviste, pentru a-si manifesta bucuria ca Steaua a debutat cu o victorie in grupa E a Ligii Campionilor. Zeci de masini au facut turul orasului, au claxonat, au scandat numele marcatorilor, dar si lozinci anti Dinamo si Rapid. Sarbatoarea suporterilor stelisti din Targoviste s-a desfasurat sub supravegherea fortelor de ordine. La Petrosani, cateva sute de fani ai Stelei au urmarit partida la terasele si barurile din oras si au sarbatorit pana spre dimineata victoria campioanei Romaniei.

Bucurestenii, la Universitate

Nici fanii din Capitala nu au ramas datori. La putina vreme dupa ultimul fluier, cateva sute de suporteri au invadat piata Universitatii, "dotati" cu fulare si steaguri. In afara celor cateva sute de suporteri care s-au adunat pe platforma din fata Teatrului National, alti fani, cu masini si motociclete, au patrulat pe bulevardul Nicolae Balcescu spre Piata Romana si spre Piata Unirii, claxonand si avand arborate steaguri ros-albastre.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.