Echipa lui Razvan Lucescu a devenit favorita pentru calificarea in grupele Cupei UEFA, dupa victoria inregistrata aseara in fata portughezilor de la Nacional Madeira, scor 1-0. Singurul gol al meciului a fost marcat de Moldovan, in finalul primei reprize. in pragul iesirii din criza obisnuita a inceputului de sezon, Rapid tine capul sus gratie a doua certitudini: Viorel Moldovan si Dani Coman. Practic, revenirea lui Moldo-gol in fotbal a consemnat si revenirea Rapidului. Pentru ca in fata unui adversar tehnic si incomod cum a fost aseara Nacional Madeira, giulestenilor nu le-a iesit mare lucru.

Primele minute au adus doar ocazia lui Buga din minutul 13, insa fara probleme pentru Benaglio. Rapid nu era in stare sa creeze. Cu pase lungi, lipsite de precizie, cu un Zicu extrem de sters si cu un Buga prea putin sustinut de aripile Karamyan si Badoi, ar fi putut dura o eternitate pana la golul Rapidului. Mai mult, portughezii ar fi putut inscrie un gol vital pentru calificarea in grupele Cupei UEFA, in minutul 25, cand Ricardo Fernandes a reluat cu capul de la coltul careului mic. Aici a intervenit Dani Coman, fara discutii cel mai in forma portar roman al momentului.

In mijlocul chinului giulestean, a venit salvatorul Viorel Moldovan. Chiar pe final de repriza, veteranul primeste o pasa perfecta de la Buga si suteaza de la marginea careului fara sperante pentru Benaglio. E 1-0, pentru mai multa liniste la pauza.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.