Fernando Alonso spune ca pilotul german este „cel mai antisportiv din istorie“.

Nici nu s-au racit bine motoarele dupa Grand Prix-ul Italiei, iar ecourile vocii lui Michael Schumacher anuntind retragerea inca se mai aud prin colturi de lume, ca scandalurile legate de ultima victorie a pilotului german, care s-a apropiat la doar doua puncte de lider, s-au aprins mai tare ca motorul lui Alonso la Monza.

"Fotbalistul francez Zinedine Zidane a plecat intr-un mod mult mai glorios decit Schumacher, in ciuda controversatei lovituri de cap din finala Mondialului 2006", a precizat Fernando Alonso in cotidianul "Marca". Si atacul pe sicana nu s-a oprit aici. Campionul spaniol de Formula 1 l-a calificat pe marele sau rival drept "pilotul cel mai sanctionat si cel mai antisportiv din istoria F1". Asta nu inseamna ca lui Schumacher i se ia meritul "de a fi fost cel mai bun pilot al momentului, iar a lupta impotriva lui a fost o onoare si o placere", a mai precizat pilotul de la Renault in interviul acordat pentru "Marca".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.