La doua zile de la episodul Gloria, patronului Universitatii, Adrian Mititelu, nu ii trecuse din supararea cauzata de esecurile la scor in fata lui Dinamo, respectiv Gloriei. La starea de spirit a lui Mititelu a contribuit, in mare masura, maniera de arbitraj a brigazii de la Bistrita, in frunte cu Anton Helesteanu, catalogata drept jaf la drumul mare.

"Care e problema daca am luat opt goluri? Oricum, la Bistrita, si unii dintre jucatorii nostri au fost jalnici. Nu luam ca pe o scuza prestatia arbitrului, dar Helesteanu a gresit decisiv", a declarat conducatorul oltean. Acesta si-a continuat tirul acuzelor la adresa arbitrajului punind pe tapet noi ama- nunte:

"Vreti sa stiti ce mi-au spus jucatorii? L-au intrebat pe central cine a fost faultat, iar el le-a zis <>. Stiam ce o sa patim cu arbitrii dinainte, pentru ca bistritenii au pus centralul, tu- sierii si observatorul. Numai pe ultimul am reusit intr-un final sa-l schimbam".

"Unii dintre fluierasii nostri se lasa impresionati pentru o femeie si astfel se lasa intimidati pentru a nu afla nevestele lor ce fac", a tunat patronul Craiovei. In acest sens, Mititelu are si solutia salvatoare pentru conducerea CCA: "Ar trebui sa aduca un sef din straina tate, caruia sa- i dea un salariu de 15-20 de mii de euro pe luna si totul o sa fie bine"