Trupa lui Mircea Rednic sustine maine, de la ora 19.00, cel mai important meci al acestui inceput de sezon, contra grecilor de la Xanthi, din primul tur al Cupei UEFA
Daca la tragerea la sorti "cainii rosii" pareau multumiti de adversarul harazit de Zeita Fortuna, dupa vizionarea mai multor casete, Rednic &Co. si-au schimbat parerea. "Este un meci important pentru noi. Xanthi este o echipa puternica, omogena, care duce repede mingea in careul adversarilor. in ultimul meci nu a fost cu nimic mai prejos decat Panathinaikos. Obiectivul nostru il reprezinta calificarea in grupe. Se pare ca si ei isi doresc acest lucru, si de aceea si-au menajat doi jucatori in ultimul meci de campionat", a spus, ieri, Mircea Rednic, care a adaugat ca se simte ambitionat de prezenta Stelei in grupele Ligii Campionilor.

"Daca n-am ajuns in Liga Campionilor, inseamna ca n-am meritat. Oricum, le doresc succes stelistilor", declarat "Puriul". Antrenorul dinamovist are, ca de obicei, probleme in a alege varianta optima de atac.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.