Nemultumite de arbitraje, FC Arges si Universitatea Craiova au pornit «revolutia» in fotbalul romanesc

Arbitrajele din aceasta prima parte a turului de campionat au starnit mania echipelor din provincie, care considera ca "fluierasii", dar si asistentii, nu le dau nici o sansa impotriva celor trei mari, Steaua, Dinamo si Rapid. Curios, in aceeasi oala este bagata si Gloria Bistrita, echipa care a avut intotdeauna probleme de imagine. Cele care si-au manifestat cel mai vehement nemultumirea sunt FC Arges si Univ. Craiova, care au chemat Provincia la revolta.

Ultima etapa din Liga I a iscat un val de scandaluri, arbitrajele de la Pitesti, Bistrita si cel din Sos. Stefan cel Mare fiind puse la zid. Primul care a inceput sa vocifereze a fost patronul lui FC Arges, Cornel Penescu, care il acuza pe Cristi Balaj ca i-a "furat rezultatul" si ca este un arbitru care face jocurile echipelor mari. Suparat tot pe "fluierasi", Adrian Mititelu i-a facut praf pe conducatorii Gloriei Bistrita, considerand ca raul de la conducatori porneste.

"Din start spun ca nu vreau sa scuz evolutia elevilor mei, multi dintre ei fiind in afara jocului. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa trec cu vederea ceea ce ne-a facut Helesteanu. Am fost anuntat de un om de fotbal din Ardeal ca la Bistrita va fi japca si m-am rugat toata saptamana de Constantin Gheorghe sa nu-l delege pe Helesteanu. Nu l-a interesat. La 1-0 pentru noi, bistritenii au primit un penalty absolut gratuit, dupa care ne-a tocat marunt. Dracula nu a murit, traieste la Bistrita si ne suge sangele nostru, al celor care investim in fotbal! Horoba a avut ce arbitru si observator si-a dorit. La Bistrita, pana si comentatorii tv sunt cu tema. Sa fiu sincer, daca m-as intalni acum cu Helesteanu, l-as ucide", a spus Adrian Mititelu. Extrem de revoltat s-a aratat si Marius Lacatus, antrenorul echipei UTA, acesta considera ca Vasile Bratu i-a refuzat o lovitura de la unsprezece metri in partida cu Dinamo, la scorul de 0-0.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.