Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, l-a criticat dur pe actionarul majoritar al Rapidului, George Copos. Meme a iesit la contraatac dupa ce boss-ul giulestean a acuzat gruparea din Ghencea ca mituieste arbitrii, conflictul izbucnind dupa meciul Stelei de la Pitesti

Miza foarte mare a acestui campionat, reprezentata de intrarea directa in grupele Ligii Campionilor, i-a intaritat deja pe competitori. George Copos a iesit primul la atac, acuzind Steaua, dupa victoria de la FC Arges, de influentare a arbitrilor.

Boss-ul giulestean a sugerat ca ros-albastrii mituiesc brigazile, provocind astfel o reac- tie virulenta a conducerii gruparii din Ghencea. Managerul general Mihai Stoica l-a desfiintat, intr-o conferinta de presa tinuta ieri, pe Copos:

"Nu-i voi permite acestui utecist sa mai atace clubul nostru. Domnul Copos Gheorghe face ce stie el mai bine: dezinformeaza. A iesit si domnul Copos Gheorghe la atac! Va trebui sa probeze ce a spus. Bineinteles, in fata Comisiei de Disciplina. Intelegem ca acest lucru este o strategie a oamenilor care vor ca Rapid sa fie ajutata la meciul cu Steaua. Rog pe cei abilitat i in delegarea arbitrilor sa numeasca un om integru la centrul partidei dintre Steaua si Rapid, care sa nu se lase influentat de aceste tertipuri ieftine. Obraznicia lui Copos a iesit la iveala acum".

La rindul sau, presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, nu a dorit sa faca prea multe comentarii pe marginea celor declarate de managerul general al Stelei, spunind ca fiecare trebuie sa-si vada de echipa lui, acelasi lucru pe care Mihai Stoica il reproseaza rapidistilor.

Oficialul giulestean nu s-a putut abtine, totusi, sa nu arunce o ironie la adresa rivalului din Ghencea: "Nu ma intereseaza pe mine ce declara Meme Stoica in conferintele lui. Nu am timp de asa ceva", a spus Vama.

O luna si jumatate!

Absenta lui Mirel Radoi a fost greu resimtita de echipa in acest debut de sezon. Operat la genunchi la Bologna, Radoi a lipsit in cel mai important moment al traseului european al echipei, dubla cu Standard Liege.

Daca in celelalte partide in care a absentat coechipierii nu i-au simtit lipsa, in cele cu belgienii, Steaua a suferit la mijloc fara liderul ei din teren. "Sa se tina cont de faptul ca noi ne-am calificat in grupele Ligii Campionilor fara Mirel Radoi, cel mai important jucator al nostru si cel mai valoros din prima divizie", spunea Mihai Stoica dupa returul cu Standard.

Conducerea ros- albastrilor a asteptat cu sufletul la gura recuperarea lui Mirel, timpul refacerii fiind destul de mare. Cosmin Olaroiu a dat, pentru prima oara, un termen al revenirii lui Radoi pe gazon. "De la 1 noiembrie va putea lua parte la antrenamentele echipei. Asa mi-au comunicat cei de la clinica din Bologna", a precizat antrenorul Stelei.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.