Inainte de plecarea spre Kiev, pentru meciul cu Dinamo, din Liga Campionilor, Steaua are deja o problema. Fundasul stinga al ros-albastrilor a lesinat la antrenamentul de ieri-dimineata. Cauza a fost suprasolicitarea la efort, iar stelistul a fost internat. Cu o constitutie fragila, Bichonul a dat emotii tuturor celor care l-au vazut.

Ieri-dimineata, in timpul antrenamentului pe care stelistii l-au efectuat sub comanda lui Cosmin Olaroiu, fundasului Mihaita Nesu i s-a facut rau, cazind, fulgerator, pe teren. Acest lucru a alarmat intreg staff-ul medical, precum si pe ceilalti jucatori, cu totii sarind in ajutorul lui Nesu. Acesta isi pierduse cunostinta, lesinul sau creind panica printre stelisti.

Imediat, Nesu a fost transportat la Spitalul Militar, acolo unde a primit ingrijiri din partea medicilor, prima grija a acestora fiind punerea de perfuzii cu glucoza pentru intarirea organismului lui Nesu. Motivul pentru care Bichonul a lesinat pe terenul de antrenament este unul extrem de des intilnit in rindul fotbalistilor. O deficienta de hidratare si o criza provocata de suprasolicitare la antrenamente au dus la acest incident care a creat panica in rindul celor care au asistat la evenimentul nefericit.

Deocamdata nu se stie daca deshidratarea este cauzata de o simpla pierdere de apa sau una de sodiu. Pentru ca in dimineata zilei de ieri nu a fost foarte cald, medicii inclina sa creada ca este vorba de cea de-a doua varianta. Asta ar putea fi un semn al unui diabet, la fel de bine cum s-ar putea sa ramina doar o deshidratare. Investigatiile care se vor face in continuare de medicii de la Spitalul Militar vor scoate la iveala motivele pentru care Nesu a lesinat.

Un alt semn de intrebare este cel legat de prezenta lui Mihaita la meciul de miercuri, cel cu Dinamo Kiev, din cadrul grupelor Ligii Campionilor. In cazul in care acesta nu va intra pe teren, s-ar putea ca antrenorul Cosmin Olaroiu sa mearga pe mina fundasilor laterali cu care a inceput si meciul de la Pitesti, Petre Marin pe stinga si Stancu pe dreapta, desi exista si varianta in care Saban ar putea aparea in locul ultimului.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.