Handbalul masculin romanesc are din nou o reprezentanta in Liga Campionilor. Campioana Romaniei, HCM Constanta, a pierdut meciul retur din Italia, cu Conversano, scor 25-30, dar s-a calificat fara emotii, gratie rezultatului din tur, 38-24.

Constanta va fi din nou capitala handbalului masculin romanesc in competitiile de club. HCM a reusit sa se califice, sambata seara, in grupele Ligii Campionilor, desi a pierdut, in Italia, meciul retur cu Palanamo Conversano, scor 25-30.

In urma cu o saptamana, pe litoral, baietii lui Lucian Rasnita isi amanetasera prezenta in cea mai puternica grupa din Liga Campionilor, gratie victoriei cu 38-24. HCM Constanta va intalni in aceasta competitie pe THW Kiel (Germania), GOG Gudme (Danemarca) si Banik Karvina (Cehia). Fara indoiala, romanii se vor bate pentru locul secund in grupa cu danezii de la Gudme, fiind greu de crezut ca cineva o poate bate pe reprezentanta Germaniei, THW Kiel.

"Ne vom juca sansa, dar este greu de tot. Sper ca echipa sa se omogenizeze pentru ca sunt mari lacune in jocul nostru. In Liga Campionilor, nimeni nu te iarta", a declarat antrenorul "marinarilor", Lucian Rasnita. Programul lui HCM Constanta in Liga Campionilor este urmatorul: 30 sept/01 oct: Banik Karvina - HCM Constanta, 07/08 oct: HCM Constanta - GOG Gudme, 14/15 oct: HCM Constanta - THW Kiel, 21/22.oct: GOG Gudme - HCM Constanta, 04/05 nov: HCM Constanta - Banik Karvina, 11/ 12 nov: THW Kiel - HCM Constanta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.