Suspans. Septuplul campion mondial va anunta la Marele Premiu al Italiei daca va continua sa piloteze in Formula 1.
15-a cursa de Formula 1 a sezonului actual este estompata de viitorul celui mai galonat pilot din istoria acestui sport. Michael Schumacher, septuplu castigator al titlului de campion mondial, a promis ca-si va anunta fanii pe 10 septembrie daca va continua sau nu sa fie parte integranta a Marelui Circ. Marele Premiu al Italiei de pe circuitul de la Monza sta cumva in umbra acestei decizii. Fanii din intreaga lume au creat un site unde il roaga pe Schumi sa piloteze in continuare.

Neamtul nu pare prea dornic sa se dea la o parte, mai ales ca inca are sanse sa-l detroneze pe actualul detinator al titlului si lider in clasamentul general, spaniolul Fernando Alonso. Practic, daca Schumi va obtine al optulea titlu, va fi in stare sa dicteze la Ferrari. El il doreste pe brazilianul Felipe Massa ca "locotenent", in vreme ce Luca de Montezemolo, boss-ul de la "calutul cabrat" si-l doreste pe finlandezul Kimi Raikkonen. Un eventual triumf al lui Schumi la Monza il va ajuta foarte mult sa aiba argumente in favoarea sa.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.