Revenit in urma cu aproape doua saptamani de la Bologna, Mihaita Plesan a reintrat in programul de pregatire al Politehnicii Timisoara. Mijlocasul banatenilor se simte din ce in ce mai bine, tehnicianul Sorin Cartu asteptand ca in cel mult doua-trei saptamani Plesan sa-si reia locul in primul 11.

La Timisoara nu poate fi deloc liniste. in noaptea de marti spre miercuri, Alexa, Grigorie si Gluscevic au fost vazuti de fanii timisoreni intr-unul din cluburile de pe Bega. De escapada celor trei a aflat si patronul Marian Iancu, care in aceste zile este in Bucuresti, transmitand insa staff-ului tehnic sa-i prezinte in cel mai scurt timp un raport in legatura cu acest lucru.

Contactat telefonic, Sorin Cartu nu a dorit sa comenteze, afirmand insa ca aceste probleme le discuta doar in vestiar, cu elevii sai, iar daca se vor lua masuri le vom afla mai tarziu.

Urmatorul meci al timisorenilor va fi duminica, de la ora 17.00, in compania Politehnicii, la Iasi. Ultimele doua confruntari dintre cele doua formatii au fost castigate de banateni. Pentru partida cu moldovenii, Sorin Cartu nu se va putea baza pe serviciile lui Dan Alexa, suspendat din cauza cumului


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.