Singurul roman care a jucat vreodata in NBA, fostul baschetbalist Gheorghe Muresan, a atacat dur statul roman, despre care a spus ca nu face nimic pentru copii si mai ales pentru cei care ar vrea sa practice sportul, subliniind faptul ca in scolile din Romania nu sunt conditii pentru a face sport.

"Statul roman nu face, deocamdata, nimic pentru copii. Nu exista sport in scoli. Ce fac copiii dupa ce termina cursurile? De ce au nevoie copiii ca sa se intoarca fericiti la scoala? Ce ii mai atrage pe copii? Sportul. Exista sport in scoli? Nu exista. Pana cand n-o sa avem sport in scoli, n-o sa avem sport. Ministerul Educatiei ar trebui sa se ocupe sa fie si sport in scoli", a declarat Muresan.

"Big Ghita", cum era alintat de americani, pe vremea in care evolua in NBA, coordoneaza doua antrenamente de pregatire cu micutii baschetbalisti damboviteni de la clubul MCM Targoviste, in cadrul salii Clubului Sportiv scolar Targoviste.

Evenimentul este organizat de Ambasada SUA la Bucuresti, in colaborare cu Clubul MCM din capitala judetului Dambovita.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.