Ultima amanare. Comisia de Apel a FRF a hotarat sa amane pentru marti decizia in cazul litigiului dintre John Wayne Shroj si Abiodun Agunbiade si clubul FC National

"Decizia se va da marti. Ceea ce este imbucurator este ca acest caz nu mai poate fi amanat. Toate argumentele care au fost prezentate au probat ca decizia luata de prima instanta a fost corecta si cinstita", a declarat Marcel Popescu, impresarul celor doi fotbalisti. Popescu a spus ca FC National si-a retras cererea de suspendare a jucatorilor, dupa ce reprezentantii clubului au citit regulamentul. "Dupa ce au citit regulamentul si-au retras cererea, pentru ca nu poti cere suspendarea unui jucator aflat in litigiu. Cred ca in luna septembrie fotbalistii vor putea juca. Mai este Comisia de Arbitraj, dar acolo este o treaba expeditiva, pe care FRF o termina intr-o saptamana", a precizat impresarul lui Shroj si Abiodun.

Nationalul merge in panzele albe

Avocatul clubului FC National, Bogdan Tohaneanu, a spus ca jucatorii si impresarul vor avea mari surprize. "Chiar daca apelul va fi respins, cu siguranta la Comisia de Arbitraj vom castiga. Jucatorii si Marcel Popescu vor avea mari surprize", a precizat Tohaneanu. Fotbalistii echipei FC National, John Wayne Shroj si Abiodun Agunbiade, au fost declarati liberi de contract de Comisia pentru Statutul Jucatorului. Srhoj si Abiodun au apelat la Comisia pentru Statutul Jucatorului pentru a se putea transfera ca jucatori liberi de contract, sustinand ca acordurile dintre ei si FC National au expirat la 1 iulie 2006. In replica, gruparea bancara a sustinut ca acestora li s-au prelungit automat contractele pana in anul 2007.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.