In perioada 11-17 septembrie, Arenele BNR din Bucuresti vor gazdui a 11-a editie a turneului de tenis BCR Open Romania, care pune la bataie premii totale in valoare de peste 300.000 de euro. La turneul din acest an si-au anuntat participarea numerosi jucatori de valoare, printre acestia numarandu-se argentinianul Guillermo Coria, rusul Dmitri Tursunov sau francezul Paul-Henri Mathieu. Organizatorii vor sa mai dea o lovitura inainte de inceperea competitiei.

"Am vorbit cu un jucator de la US Open, care este foarte bine clasat si care a parasit deja turneul. in doua zile vom avea un raspuns de la el. As fi vrut ca Nalbandian sau Marcos Baghdatis sa vina la Bucuresti, dar acest lucru este imposibil", a declarat Bogdan Enoiu, unul dintre organizatori. in ceea ce-i priveste pe romani, Victor Ionita va primi unul dintre wild carduri, iar pentru celelalte doua se bat Sabau, Crivoi si Ungur.

"In cazul in care nu vom mai aduce niciun jucator strain, cele trei wild carduri vor fi acordate romanilor. Cum la turneul de la Brasov, Ungur a pierdut in fata lui Ionita, jucatorul care va ajunge pe tabloul principal se va alege dintre Sabau si Crivoi. insa si aceasta dilema ar putea fi rezolvata de concursul de la Brasov, pentru ca cei doi s-ar putea intalni in sferturile de finala. in plus, duelul dintre cei doi ne-ar putea lamuri si asupra celui care il va inlocui pe Hanescu in meciul din Cupa Davis, contra Coreei de Sud", a declarat Dumitru Haradau, membru in comitetul de organizare al Open Romania.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.