Victorie. Judoka Alina Dumitru a castigat medalia de aur, la categoria 48 de kilograme, din cadrul Campionatelor Mondiale Militare, incheiate luni, in Croatia

Multipla medaliata europeana Alina Dumitru a castigat toate meciurile sustinute in grupa A, impotriva adversarelor din Belarus, Italia si Rusia, dupa care in semifinale a trecut de Rasumava Kaisiarin (Belarus), iar in finala de chinezoaica Feng Gao. In afara performantei obtinuta de Alina Dumitru, niciun sportiv din delegatia Romaniei nu a mai urcat pe podium.

La feminin, Andreea Chitu (cat. 52 kg) a fost eliminata in semifinale de rusoaica Ludmila Bogdanova, in timp ce Alina Micu si Monalisa Ion au fost eliminate din primul tur la categoria 57 kg, iar Alina Lotorosanu a ocupat doar locul trei in grupa A, la categoria plus 78 kg. La masculin, Laurentiu Radu a pierdut din primul tur (cat. 60 kg), iar Ionut Deaconu a ajuns doar pana in turul trei al categoriei 66 kg.

In clasamentul pe natiuni, Romania a ocupat locul sapte, cu o medalie de aur, doua locuri cinci si trei locuri sapte. Pe primul loc s-a clasat Austria, cu 4 medalii de aur, urmata de Rusia, cu 2 medalii de aur, 4 de argint si 4 de bronz, si China, cu 2 medalii de aur, 3 de argint si 2 de bronz.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.