Oficialii UEFA au inspectat ieri Stadionul "Steaua", ajungand la concluzia ca arena poate gazdui partidele din aceasta toamna din Grupa E a Ligii Campionilor

Dupa un exil de aproape zece luni, timp in care a evoluat pe Stadionul "Lia Manoliu", campioana en-titre se intoarce pe arena proprie.

CONCLUZII. Reprezentantii UEFA au sosit in Romania luni si au avut o sedinta de sase ore cu oficialii Stelei. Ieri au inspectat stadionul si au ajuns la concluzia ca acesta indeplineste aproape toate cerintele. Delegatia europeana a fost insotita de fostul secretar general adjunct pe probleme internationale al FRF, Cristian Bivolaru. "Sigur se va juca in Ghencea. Mai sunt destule lucruri de pus la punct, dar se vor rezolva", a spus Bivolaru.

LA INALTIME

In acest moment, gazonul este aproape de stadiul optim pentru joc, fiind irigat continuu de aspersoare. Sub gazon a fost montata o instalatie de incalzire electrica, a fost refacuta instalatia de sonorizare si au fost delimitate noi locuri de parcare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.