Antrenamentele Rapidului seamana foarte mult cu cele ale unei echipe de futsal, din cauza numarului redus de jucatori pe care ii are la dispozitie Razvan Lucescu. Sambata, giulestenii vor juca pe teren propriu impotriva formatiei FC Vaslui, intr-o partida contand pentru etapa a VI-a a Ligii I. Pana maine, tehnicianul rapidist nu are la dispozitie decat 11 jucatori, dintre care doi portari, restul fiind convocati la echipele nationale de seniori sau tineret.

Dani Coman, Vasile Maftei si Valentin Badoi au fost chemati la prima reprezentativa pentru confruntarile cu Bulgaria si Albania, in timp ce Mihai Minca, Marius Constantin si Cristian Sapunaru au raspuns prezent convocarii lui Emil Sandoi pentru meciul cu Germania, in urma caruia, in cazul in care nu pierd, tinerii "tricolori" obtin biletele pentru turneul play-off al CE Under 21 din 2007.

Un alt jucator care a trebuit sa paraseasca gruparea din Giulesti pentru cateva zile este Ryan Griffiths, chemat la nationala Australiei pentru jocul de maine din Cupa Asiei cu reprezentativa Kuweitului, antrenata de Mihai Stoichita.

Pana ieri a lipsit si Ionut Rada, convocat de Cosmin Olaroiu la selectionata LPF, pentru meciul cu selectionata strainilor din Liga I. Conform site-ului oficial al clubului rapidist, acestea nu sunt singurele absente. Vasilache este exclus din lot, cei doi Stancu - Romeo si Ionut (operat de apendicita) - sunt indisponibili, Mazilu este la Bologna, iar Buga, Negru, Lazar si Maldarasanu au inca program separat, din cauza problemelor medicale.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.