Selectionerul Romaniei, Victor Piturca, se afla in cel mai delicat moment al carierei sale la prima reprezentativa - exceptind episodul 1999, cind a fost demis dupa conflictul cu Hagi si Popescu. Piturca este obligat sa cistige meciul de miine seara de la Tirana, cu imprevizibila echipa a Albaniei, in caz contrar FRF putindu-se gindi deja la retragerea sprijinului pentru selectioner.

Se pare, insa, ca daca scorul disputei cu Albania va fi tot o remiza, demiterea tehnicianului ar putea sa mai intirzie cel putiun pina luna viitoare, dupa meciul de "acasa" cu Belarus. Drama pentru Piturca, dar si pentru echipa nationala, va fi daca Skela, Tare sau Bogdani ne vor invinge pe arena "Qemal Stafa" din Tirana. In caz de esec, Lupescu si Prunea i-ar putea readuce in discutie "Nasului" Mircea Sandu problema contactarii unui antrenor din strainatate.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.