Scandal. Piturca a declarat ca nu-l recunoaste pe actionarul lui Dinamo ca si om de fotbal. Turcu e de parere ca are dreptul sa vorbeasca atat timp cat investeste in fotbal

Domnule Turcu, Victor Piturca a spus ca nu existati in fotbal?

Piturca ar trebui sa-si dea seama ca el este un simplu angajat, pe cand eu sunt finantator si inca la un club mare precum Dinamo. Oamenii care baga bani n-au si ei dreptul la o opinie? De unde ar mai avea selectionerul fotbalisti pentru echipa nationala daca noi nu i-am pregati la cluburile pe care le finantam?

Va mentineti parerea ca selectionerul este anti-dinamovist?

Poate am exagerat putin, dar eram suparat dupa finalul de cosmar. Chiar daca nu sunt eu specialist, am mai invatat cate ceva in anii astia de cand bag bani la fotbal. Cum e posibil sa-l iei pe Ganea, un fotbalist de mare experienta si valoare, si sa-l lasi sa fie copil de mingi?

Credeti ca Margaritescu si Ganea ar fi meritat sa joace?

Bineinteles. Altfel de ce i-a mai luat! Trebuia sa-i lase la echipa de club pentru ca noi am avut un turneu in strainatate si i-ar fi fost mai usor si lui Mircea Rednic sa inchege relatiile de joc. Asa s-au dus degeaba la nationala.

Credeti ca fotbalistii de la Dinamo vor fi folositi in Albania?

Nu stiu. Piturca raspunde pentru deciziile lui. Eu il respect ca om, dar ca antrenor nu stiu ce mari performante a avut. Dinamo a inceput perfect sezonul si cred ca nu e corect sa spui ca nu are jucatori de valoare.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.