Nationala Romaniei de polo a obtinut un egal, 8-8 (4-2, 2-4, 1-1, 1-1), in meciul de ieri, disputat impotriva Olandei, in cel de-al treilea meci de la Campionatul European de la Belgrad. Debutul partidei a fost unul excelent pentru sportivii romani, care aveau un avantaj de doua goluri la prima pauza, insa a venit repriza a doua, care a consemnat un joc dezastruos, batavii reusind egalarea pana la cea de-a doua pauza. Dupa prima jumatate a jocului, antrenorii celor doua selectionate nu au mai riscat prea mult, ceea ce a dus la o repriza a treia si a patra extrem de echilibrate, ambele incheindu-se cu scorul de 1-1.

Pentru Romania au marcat Radu, Iosep, G. Georgescu si Matei (cate doua goluri fiecare), in timp ce pentru adversari au inscris De Bruijn, Gerritse (doua reusite), Havenga, Verweij, Spijker si Jaarsveld (un singur gol).

Dupa primele trei etape, romanii ocupa pozitia a treia in grupa, avand un total de patru puncte, fiind devansata de Serbia si Spania (ambele cu cate sase puncte). Astazi, Romania va evolua impotriva Slovaciei, de la ora 12.30, urmand ca maine sa joace in compania selectionatei tarii gazda si a liderului Grupei A, Serbia, de la ora 21.15.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.