Dupa ce a reusit o victorie in debutul preliminariilor pentru CE 2007, nationala de tineret a plecat simbata spre Germania pentru partida care va decide echipa calificata in play-off-ul competitiei. Echipa antrenata de Emil Sandoi a decolat plina de sperante, pentru ca nemtii au obtinut trei puncte in partida cu Irlanda de Nord (3-2), iar in cazul unui egal in Germania, Romania se califica in play-off.

Sandoi nu se mai confrunta nici cu probleme de efectiv, Pulhac si Prepelita revenindu-si dupa accidentari. "Jucatorii mei sint concentrati. Pot sa spun ca au intrat deja in febra meciului. I-am vazut pe nemti si cred ca au condus pe tabela in urma unor greseli ale nord-irlandezilor. Vom avea un meci greu, dar mi-am propus sa jucam la victorie. Noua, romanilor, nu ni se potriveste sa jucam la egal", a spus antrenorul nationalei mici.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.