Balticii au jucat la Napoli de parca nu ar fi stiut ca adversarii lor sint campioni mondiali si au scos un egal, producind una dintre cele mai mari surprize ale anului

Napoli a fost simbata seara epicentrul unui cutremur pe linga care Vezuviul pare un simplu cos de fabrica. Italia, incoronata campioana mondiala in urma cu nici doua luni, a fost blocata 90 de minute de modesta Lituanie. Fara sase titulari dintre cei care au cistigat finala de la Berlin, noul selectioner Donadoni a oftat in minutul 21, cind Danilevicius a deschis scorul. Inzaghi a egalat opt minute mai tirziu, dar pina la finalul partidei nu s-a mai inscris. Presa italiana ii critica pe jucatori, titrind ,,Italia revine pe pamint" (,,Gazzetta dello Sport") sau ,,Treziti-va, vine Franta" (,,Corriere dello Sport"). Inamicul invocat a defilat in Georgia cu un 3-0 sec. Nici Scotia nu a avut probleme cu Insulele Feroe, la pauza fiind deja 5-0. Britanicii au mai marcat o data si, deocamdata, sint lideri.

Polonia, pe tobogan

Un rezultat surprinzator s-a inregistrat la Bydgoszcz, unde Polonia a ratat startul acestor preliminarii. Finlanda a dominat net meciul, confirmind declinul lesilor declansat la finele calificarilor pentru CM 2006 si certificat de traseul lor la marea competitie din Germania. Tot in grupa A, sirbii s-au chinuit cu Azerbaidjanul, uriasul Zigic marcind golul eliberator. Vecinii nostri de la est si de la vest, Moldova si Ungaria, au pierdut acasa cu Grecia, respectiv Norvegia. Malta, de asemenea, in grupa C, a reusit in sfirsit sa marcheze de doua ori intr-un singur meci, dar a primit cinci goluri de la Bosnia.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.