Razvan Lucescu nu va putea conta in primul meci din Cupa UEFA pe serviciile atacantului, inca nerefacut dupa o accidentare suferita acum trei luni

Echipele europene ale Ligii I, mai cu seama Rapid si Steaua, au investit semnificativ pe ultima suta de metri pentru a-si asigura un lot cit mai puternic pentru noul sezon al competitiilor continentale. Cea mai disputata si mai costisitoare achizitie a Rapidului, Ionut Mazilu, pentru care Copos i-a platit lui Siman aproximativ doua milioane de euro, s-a dovedit si cea mai problematica. Atacantul giulestenilor a apucat sa se antreneze o singura zi alaturi de noua sa echipa, ieri parasind tara cu directia Bologna.

Potrivit site-ului oficial al clubului, Mazilu va ramine la celebra clinica italiana minimum o saptamina pentru un control amanuntit dupa o accidentare mai veche. Internationalul roman a suferit o ruptura musculara pe finalul sezonului trecut, in meciul cu Steaua, care i-a recidivat dupa ce a fost fortat in confruntarea cu Rapid. Desi au trecut aproape trei luni, atacantul nu s-a recuperat in totalitate, aceasta fiind si marea problema a patronului George Copos, care a insistat ca jucatorul sa mearga la medic.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.