Dinamo si-a definitivat ieri lotul, reusind sa-l inregimenteze si pe Denis Serban, ultima data legitimat la gruparea elena AEL Larisa. Contractul dintre Denis Serban se intinde pe o durata de doi ani. Mijlocasul a mai evoluat o jumatate de campionat pentru "caini" in sezonul 2004-2005. Fostul international "tricolor" a mai jucat in primul esalon de la noi din tara la Farul Constanta, Steaua si Rapid.

Varful carierei il reprezinta transferul la Valencia in 1999, cand "liliecii" au platit aproape doua milioane de dolari pentru a-l cumpara de la Steaua. In Spania, jucatorul, in varsta de 30 de ani, a mai evoluat si pentru Villarreal, Elche, Cordoba si Polideportivo Ejido. "Dinamo are nevoie de Denis si Denis are nevoie de Dinamo", a spus Petre Buduru.

Dinamo va parasi astazi Romania pentru a participa la un turneu amical in Ungaria. Maine, elevii lui Rednic vor juca in compania formatiilor Sopron si Ujpest, intr-un triunghiular, fiecare meci avand o durata de 45 de minute. Duminica, "cainii" vor da piept cu cei de la Kaposvar, ocupanta locului 12 in prima divizie maghiara. Oficialii dinamovisti mai incearca si programarea unui amical impotriva celor de la Sahtior, echipa antrenata de Mircea Lucescu.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.