Desi a afirmat ca nu mai conteaza pe serviciile veteranului de la CFR Cluj pentru "dubla" cu Bulgaria si Albania, Victor Piturca pare decis sa apeleze la serviciile "Neamtului" in meciul de la Tirana

"Daca Dorinel nu ajunge la lot pana marti seara, voi renunta la el. Inteleg ca are un deces in familie, dar la echipa nationala am nevoie de jucatori care sa fie concentrati suta la suta", a sunat declaratia lui Victor Piturca la reunirea lotului, care a avut loc luni, la sediul FRF. In replica, antrenorul-jucator al lui CFR Cluj s-a aratat dezamagit de decizia selectionerului: "Daca asa s-a hotarat, n-am ce face. N-am cum sa ajung la lot mai devreme de miercuri, dar inteleg ca e prea tarziu. In aceste conditii, n-am de ce sa mai vin, daca decizia este deja luata".

SURPRIZA

In cursul zilei de ieri, Dorinel Munteanu a anuntat ca se va deplasa totusi la Constanta, dar numai pentru a urmari meciul cu Bulgaria din postura de spectator. "Nu stiu care vor fi cei doi inchizatori ai nationalei in aceste meciuri. Probabil Cocis si Codrea, dar sunt convins ca Piti va gasi o solutie buna. Indiferent cine se va afla pe teren, important este sa plecam cu o victorie. Este un meci aproape capital", a declarat ieri Munteanu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.