Cu trei zile inaintea meciului, bulgarii au declansat, prin intermediul presei, un atac dur la adresa selectionerului Romaniei, Victor Piturca. Dorinel Munteanu nu s-a prezentat marti seara in cantonament si va rata "dubla" cu Bulgaria si Albania

In editia sa de ieri, cotidianul sofiot Meridian Match incearca sa prezinte ultimele noutati din lotul Romaniei, speculand insa probleme administrative, acuzandu-l pe Victor Piturca de interese obscure.

ACUZE

Fara nici o legatura cu meciul, ziaristii bulgari il suspecteaza pe selectioner de faptul ca duce echipa nationala sa joace la Constanta, deoarece primeste bani de la Viorel Paunescu, proprietarul Hotelului Rex din Mamaia, acolo unde locuiesc tricolorii inaintea meciurilor.

Ziarul bulgar crede ca Piturca ar lua un procent din afacerea dintre FRF si Viorel Paunescu privind cazarea echipei nationale a Romaniei. In replica, presedintele FR de Natatie, Viorel Paunescu, a declarat: "Nu am relatii cu Piturca in privinta Hotelului Rex, care nu se mai afla in proprietatea mea din 10 august. Rex are un contract cu FRF, prin care hotelul incaseaza bani de la FRF, si nu Piturca de la hotel. Sigur, FRF are o facilitate, o reducere, iar nationala beneficiaza de cele mai bune conditii".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.