Mijlocasul Ovidiu Petre risca sa fie suspendat pina la finalul contractului semnat cu Poli Timisoara, deoarece nu s-a prezentat la antrenamentele formatiei antrenate de Sorin Cirtu, dupa revenirea de la Bologna, unde a urmat un tratament de recuperare. Desi Poli a suportat cheltuielile (de 30.000 de euro) privind operatia efectuata de fotbalist, Petre a revenit din Italia direct la Bucuresti, lipsind nemotivat de la antrenamentele Politehnicii.

De serviciile lui Ovidiu Petre, care a fost supus unei interventii chirurgicale la genunchi, din cauza unor probleme congenitale la rotula, s-a aratat interesata campioana Steaua Bucuresti. Comisia pentru Statutul Jucatorului din cadrul FRF l-a audiat ieri pe jucator, care sustine ca e liber de contract. Tot la CSJ a ajuns si Emil Rosianu, vicepresedintele gruparii banatene. Decizia finala in acest caz va fi luata pe data de 5 septembrie. La iesirea de la Comisie, Rosianu a declarat ca mijlocasul risca sa stea multe luni pe tusa.

"Ovidiu Petre este sub contract cu Poli inca aproape un an si jumatate. Asa ca, din punctul nostru de vedere, nu sint sanse ca el sa fie declarat liber de contract. Petre este accidentat si nu a fost la antrenamente, dar la echipa n-a ajuns de sapte zile. In aceste conditii, exista posibilitatea ca el sa fie amendat de club", a explicat Rosianu, care a precizat ca Steaua nu a inaintat nicio oferta pentru transferul lui Ovidiu Petre. Patronul lui Poli, Marian Iancu, ii solicita mijlocasului sau suma de 1,5 milioane de euro.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.