Atacantul Sabin Ilie a fost exclus ieri din lotul echipei de fotbal Rapid si amendat cu suma de 1.300 de euro, pe motiv ca a absentat de la antrenamentul de ieri dimineata. In tur, fratele "Cobrei" a fost dat afara de giulesteni, fiind reprimit dupa numai citeva zile. Acum, despartirea este definitiva. "Sabin nu constientizeaza ca e tatal a doi copii. Nu stiu ce e in capul lui. Peste citeva zile, echipa va pleca fara el in turneul din Antalya. In acest timp, Sabin se va pregati cu Electromagnetica si, probabil, va avea soarta marocanului Zyiati (n.r. - dat afara pentru indisciplina). Aflati ce-a facut Sabin noaptea trecuta!", ne-a declarat antrenorul rapidist Razvan Lucescu.
Sabin n-a putut fi contactat ieri. Se zvoneste ca fotbalistul a fost parasit de sotia sa, Nicoleta, satula de escapadele lui. Din acest motiv, joi seara, jucatorul si-ar fi inecat amarul in alcool.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.