Gigi Becali anunta in urma cu ceva timp ca va aduce in Ghencea un atacant care ar valora circa 3-4 milioane de euro. Surse autorizate sustin ca jucatorul in cauza era Ciprian Marica. Din pacate pentru Steaua, atacantul a avut un debut de sezon excelent in Ucraina, fapt care l-a facut netransferabil

Chiar la tragerea la sorti pentru grupele Ligii Campionilor, Gigi Becali a dezvaluit faptul ca ar putea face cu Sahtior Donetk o tranzac- tie importanta. Imediat au aparut speculatiile, presa vehiculind numele lui Vukic, Agahowa si Pletikosa. Interesul Stelei nu se referea insa la acesti juca tori, care nu sint mai buni decit cei pe care ii are Steaua in lot si au pretentii financiare foarte mari.

Surse din cadrul grupa rii din Ghencea au dezva luit faptul ca Ciprian Marica a fost tinta stelis- tilor in aceasta vara. Profiti nd de nemultumirea lui Mircea Lucescu fata de randamentul atacantului care a marcat doar trei goluri in ultimele doua campionate, Steaua a tratat pentru virful lui Sahtior.

Gigi Becali le-a cerut inca de la terminarea sezonului trecut lui Oli si Meme sa-i gaseasca un atacant de calitate pe care era dispus sa plateasca 3-4 milioane de euro. Cei doi i-au propus mai multi straini fara succes.

"Vreau un romPlanul le-a fost dat peste cap chiar de Marica, acesta demonstrind o forma de zile mari in acest sezon, dupa ce a marcat trei goluri in patru meciuri in campionatul Ucrainei, precum si doua goluri in victoria din preliminariile Ligii, 3-2 cu polonezii de la Legia Varsovia. R

A mai vrut ciini

Marica este al treilea fost dinamovist cu care ros- albastrii incearca sa dea lovitura. Primul a fost Gabi Tamas, dar scenariul a fost asemanator, evolutiile de la Dinamo facindu-i pe cei de la Spartak sa urce pretul. Al doilea a fost Alexa, dar dupa ce tatal sau a primit o suma de bani de la Becali, Dan a preferat sa semneze cu Dinamo la presiunile lui Gigi Netoiu.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.