Odata cu intrarea in grupele Champions League se pare ca o noua strategie va fi pusa in scena de gruparea ros-albastra. Gigi Becali va avea un motiv in plus pentru ca meciuri precum cele cu Farul Constant a, cind stelistii au intimpinat o foarte mica rezistenta, sa treaca mai degraba neobservate.

In afara de asta, si arbitrii, care au inceput inca din campionatul trecut sa nu mai greseasca impotriva Stelei, ci doar in favoarea ei, vor fi supusi unei presiuni in plus, eventuale accidentari ale "razboinicilor" lui Gigi in meciurile din campionat costind-o pe Steaua in grupele Ligii Campionilor.

Aminarea unor meciuri se pare ca este principala preocupare a echipei campioane, motivul invocat fiind legat, bineinteles, de recenta calificare. In nici o tara cu un fotbal spre care tindem, o echipa nu face acest lucru. De aceea, patronii acelor echipe pun la dispozitia antrenorilor un lot mare, cu care acestia din urma sa poata rezista si in cupele europene, si in campionat.

Incercarea Stelei de a fi mai proaspata la ora meciurilor din Liga, aminindu-si unele etape din campionat, poate fi o strategie buna, dar sa nu vina in detrimentul altor echipe care vor juca conform programului stabilit de LPF. In afara de asta, Gigi ar putea folosi pe post de alibi aceasta calificare in cazul in care se vor gasi oameni care sa banuiasca unele meciuri ale Stelei din Liga I ca fiind necurate.

Pentru ca o echipa din grupele Ligii nu are nevoie sa faca astfel de lucruri, valoarea sa fiind recomandata de intrarea in cea mai importanta competitie intercluburi.

Certat in Maybach

Mihai Stoica a fost chemat de Becali dupa meciul cu Farul Sa il ai patron pe Gigi Becali este cu siguranta o meserie mai grea decit aceea de a fi manager la Steaua. Daca la conducerea clubului Meme dovedeste un talent indiscutabil, in relatia cu latifundiarul are momente cind nu poate evita episoadele mai putin placute.

Unul dintre aceste momente s-a petrecut chiar dupa meciul cu Farul, cind Gigi l-a chemat pe Mihai Stoica in Maybach. In vazul ziaristilor prezenti, Gigi a avut o discutie mai aprinsa cu Meme, gesticulind si explicindu-i ceva. Surse din cadrul clubului au indicat faptul ca Gigi era destul de suparat pe managerul sau.

Daca rezultatele echipei nu sint de natura sa-l dezamageasca pe Becali, in schimb, activitatea lui Stoica pare sa-l fi nemultumit pe patron, care i-a reprosat ca in ultimul timp a luat decizii fara a-l consulta in prealabil, lucru pe care Becali nu-l poate trece cu vederea. Patronul ros-albastrilor nu a uitat nici conflictele in care a fost implicat Mihai Stoica, Gigi declarind de mai multe ori faptul ca nu este de acord cu atitudinea acestuia.

Oficialii explica

Valeriu Argaseala, directorul executiv al Stelei, a comentat tarifele pentru tichetele de la meciurile din Liga. Preturile biletelor sint la nivelul unui spectacol de aceasta factura. Vom pune biletele in vinzare pentru toate meciurile simultan.

Eu cred ca va fi cererea mare si ca oamenii vor dori sa vada toate cele trei meciuri. Nu este mult 50 de euro pentru toate cele trei meciuri de pe teren propriu", a spus Argaseala. Conducerea a decis ca fanii care cumpara biletele cu Real, Lyon si Dinamo Kiev odata vor primi un cadou.