Golgeterul campionatului este in refacere dupa o accidentare si va decide in ziua meciului daca va juca impotriva Universitatii

Ionel Danciulescu a declarat ieri ca partida Univ. Craiova - Dinamo, din etapa a 14-a a Diviziei A, este deschisa oricarui rezultat. "Toate meciurile pe care le-am jucat impotriva Craiovei au fost mai aparte. Ei si-au dorit foarte mult sa ne invinga, dar nu prea au reusit in ultimul timp. Va fi un meci greu, pentru ca ambele echipe vin dupa o perioada mai slaba. Va fi o partida deschisa oricarui rezultat", a spus Danciulescu. Intrebat daca il vor "ajuta" financiar pe patronul gruparii oltene, Dinel Stancu, ce le-a promis jucatorilor sai prime importante in cazul unei victorii cu Dinamo, Danciulescu a raspuns: "Trebuie, in primul rand, sa ne ajutam pe noi, pentru ca pozitia noastra in clasament nu este foarte buna. Speram sa vina multi spectatori si conditiile atmosferice sa fie bune", a spus Danciulescu. Atacantul dinamovist a mentionat ca, in prezent, face doar alergari usoare si urmeaza sa se decida chiar in ziua meciului daca va evolua la Craiova. "Nu mergem cu ura la Craiova, ci mergem sa jucam fotbal. Presiunea o creeaza suporterii sau presa", a spus Danciulescu.

Chestionat pe tema declaratiilor lui Dinu Gheorghe, presedintele FC Rapid, care a spus ca discutiile pentru un transfer al lui D. Niculae, evaluat la 20 de milioane de dolari, pot incepe de la 14-15 milioane de dolari, Danciulescu a declarat ca este greu sa vinzi un jucator din Romania pe sume foarte mari. "Niculae poate valora 20 de milioane de dolari, pentru ca este un jucator foarte bun si are viitorul in fata. Eu, deocamdata, am doar o clauza de un milion de dolari. Nu stiu care este diferenta dintre mine si Niculae. In clasamentul golgeterilor suntem la egalitate", a spus atacantul dinamovist. Danciulescu a precizat ca nu este nimic concret legat de un viitor transfer al sau in strainatate, varianta pe care o ia in calcul doar la sfarsitul turului.

Cl. Niculescu: "Un meci normal"

Claudiu Niculescu, partenerul de atac al lui Danciulescu, considera ca partida cu Universitatea este una "normala". "De ce sa fie un meci mai asteptat decat celelalte? Speram sa ii facem "economie" lui Staicu. Cred ca Danciulescu va juca la Craiova, pentru ca il vad si simt ca isi doreste foarte mult. Este ambitios", a spus Niculescu, dupa care a mentionat ca nu stie nimic in legatura cu vreo oferta venita pe numele sau, de la o echipa elvetiana. Niculescu nu exclude posibilitatea ca, peste cativa ani, D. Niculae sa fie vandut pe 20 de milioane de dolari. "Poate este de 20 de milioane de dolari, daca atat cere conducerea de la Rapid. Sincer, nu cred ca poate sa plece din Romania pe aceasta suma. Dar peste doi, trei ani, daca echipa nationala se va califica la CM din 2006, iar el va iesi golgeter, de ce nu?", a spus Niculescu. Un alt ex-oltean, Stefan Grigorie, considera ca meciul cu Universitatea este unul special. "Nu cred ca vor conta prea mult suspendarile si accidentarile, pentru ca sunt suficienti jucatori care ii pot inlocui cu succes pe cei absenti", a spus Grigorie, care nu va juca la Craiova, fiind suspendat.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.