Oltenii au incercat un razboi psihologic inainte de meci in speranta ca dusmanul de moarte se va speria. 30.000 de spectatori au facut o primire ostila, insa, pe teren, Dinamo a facut legea

Patronul oltenilor, Adrian Mititelu, mai trebuie sa astepte pana va rapune pe Dinamo. Remiza din Giulesti a permis Universitatii sa viseze, insa pustii Baniei nu s-au descurcat decat partial in fata unei echipe bine asezate in teren.

UMILINTA

Tatonarea de la debut s-a sfarsit cu o ratare a lui Saceanu, singur cu Matache, iar pe contraatac Dinamo a deschis scorul prin Ionel Ganea (’32). Din acest moment, Craiova s-a rupt. "Cainii" au preferat sa se apere si sa raspunda pe contraatac, tactica ce a dat roade in fata unei defensive visatoare. Ionel Ganea a dus scorul la 2-0 dupa o combinatie cu Adrian Cristea (’65). Umilinta a desavarsit-o acelasi atacant care a mai inscris de doua ori in minutele 70 si 84 si a sfarsit aplaudat de fanii Universitatii.

Dupa aceasta evolutie excelenta a "Ganezului", posibil ca selectionerul Victor Piturca sa-si aminteasca de el. "Nu cred ca cineva poate pune la indoiala victoria noastra. Ma bucur pentru Ganea si pentru toata echipa. Au jucat exact ce le-am cerut", a declarat la final antrenorul dinamovist, Mircea Rednic. De partea cealalta, Ovidiu Stanga, era un monument al tristetii: "Dupa un asemenea esec nu se mai poate spune nimic".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.