Echipa pregatita de Dorinel Munteanu a invins, in deplasare, pe Pandurii Targu Jiu, cu scorul de 3-1, si a obtinut a cincea victorie din tot atatea partide disputate, performanta pe care nici o alta echipa din campionatul intern nu a realizat-o in ultimii sapte ani. Antrenorul-jucator este insa nemultumit de faptul ca elevii sai continua sa primeasca goluri pe final de meci.

Clujenii au venit la Targu Jiu ambitionati de faptul ca gazdele au solicitat efectuarea unui control antidoping, cel suspectat ca ar umbla cu substante interzise fiind chiar Dorinel Munteanu. "Echipa de retrogradati, voi de ce ne acuzati?", a fost mesajul de raspuns al suporterilor de la poalele Feleacului. Prima repriza a aratat o echipa-gazda decisa sa obtina a doua victorie in acest sezon, dar Adrian Popescu, Vintilescu si Ursu nu l-au putut invinge pe portarul turcas, inlocuitorul accidentatului Tudor.

Contrar cursului jocului, oaspetii au marcat in minutul 36, prin Coroian, si au pus stapanire pe teren in repriza secunda, cand acelasi Coroian si Surdu au dus scorul la 3-0. Ceferistii ar mai fi putut inscrie o data, cand Surdu nu l-a putut invinge pe portarul Guso de la punctul cu var, bosniacul rascuparandu-si astfel greseala de la primul gol. Onoarea gazdelor a fost salvata de Iordache, in prelungiri, care a transformat un penalty usor acordat.

Munteanu este nemultumit

Desi este lider in campionat, Munteanu nu si-a ascuns nemultumirea fata de lipsa de concentrare si de constanta a elevilor sai, care a dus la primirea golului din ultimele minute. Tehnicianul nu exclude posibilitatea de a-i amenda din nou, asa cum s-a intamplat si dupa victoria de la Piatra Neamt.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.