Disputa. Finlandezul Raikkonen a castigat prima editie a cursei de pe malul Bosforului,c ea de anul trecut, si a inregistrat cel mai bun timp in calificari

Cu toti ochii atintiti asupra duelului dintre actualul detinator al titlului suprem spaniolul Fernando Alonso, si septuplul campion al lumii Michael Schumacher, Kimi Raikkonen a ramas in umbra. El si-a revenit pe circuitul de la Istanbul. Finlandezul a castigat, de altfel, prima editie a Marelui Premiu al Turciei, disputata anul trecut pe aceeasi pista. Deunazi, Kimi a reusit cel mai bun timp in calificari. "Nu am de unde sa stiu cum va fi duminica, tot ce pot sa spun este ca voi concura cat pot de bine, ca sa-mi pastrez titlul obtinut aici", a declarat Raikkonen.

Schumi joaca la intimidare

Cunoscut pentru calmul de care da dovada in situatii dificile, dar si pentru faptul ca nu ezita sa-si scoata adversarii de pe pista cand nu-i poate depasi, Michael Schumacher a declansat razboiul psihologic inainte de Marele Premiu al Turciei (duminica, ora 15.00, in direct la TVR 1, a 14-a cursa a sezonului, din totalul de 18). "Masinile Renault vor fi probabil mai lente fara sistemul de amortizare a vibratiilor", a declarat Schumi. El face o referire discreta la posibilitatile monopostului pe care va concura rivalul sau la titlu, Alonso, de care-l despart doar 10 puncte.

Alonso spune ca n-are probleme

Ibericul n-a stat deloc pe ganduri. El i-a replicat indirect lui Schumi: "Cred ca Michelin ne va oferi cele mai bune pneuri, iar masinile noastre n-au probleme. Totul este sa nu gresim", a spus ibericul.

"Baronul rosu" nu se lasa

Chiar daca va castiga cel de-al optulea titlu mondial, Michael Schumacher nu pare dispus sa iasa din lumea Formula 1. Apropiati ai pilotului german au declarat ca Schumi este, la 38 de ani, in mare forma, si ca nici prin cap nu-i trece sa renunte la pilotaj. Neamtul a promis ca isi va face publica decizia pe 10 septembrie, cu ocazia Marelui Premiu al Italiei, de la Monza.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.