REAL MADRID: "Era bun un debut cu romanii"

Fabio Capello, antrenorul madrilenilor, considera ca grupa E nu este foarte u-soara. "Nu a fost o tragere foarte buna pentru noi. Debutam cu Lyon, o echipa foarte puternica si experimentata, apoi jucam cu Dinamo Kiev, trupa care joaca foarte bine in aceasta perioada a sezonului. Din acest punct de vedere, as fi dorit ca Steaua sa ne fie primul adversar", a declarat reputatul tehnician italian.

Predrag Mijatovic, directorul sportiv al Realului, este avertizat de forta campioanei Romaniei. "Cunosc Steaua foarte bine, deoarece m-am nascut in Muntenegru, iar Romania este o tara apropiata. Au suferit in ultimii ani, dar inca reprezinta unul dintre marile cluburi europene. Au istorie si trofee. Trebuie sa fim atenti cu romanii", a declarat fostul atacant de pe Santiago Bernabeu.

FABIO CAPELLO: "Nu cunosc prea multe amanunte despre Steaua, dar stiu ce a realizat in linii mari. Romanii vor fi un adversar incomod"

OLYMPIQUE LYON: "Sintem in ceata!"

Oficialii campioanei Frantei sint foarte optimisti inainte de startul meciurilor din grupa E. "Jucam din nou cu Real in aceea i zi ca si anul trecut. Cred ca va fi acelasi scor (3-0 pentru Lyon) ca atunci", a declarat Bernard Lacombe, managerul echipei lui Juninho.

"Sintem oarecum in ceata in privinta Stelei. Contra lor vom juca pe un stadion fara pista de atletism. In tribune vor fi 30.000 sau 40.000 de suporteri, care vor crea o presiune fantastica", spune Lacombe, care se teme de jocul dur al echipelor din Est.

"In trecut jucau mai dur decit acum. Sa speram ca nu vor depasi limitele. In prezent, arbitrajul si televiziunea au o contributie importanta in protejarea fotbalistilor", a declarat Lacombe, care considera ca avem mijloacele de a obtine victorii in partidele cu Steaua si Dinamo Kiev". "Partidele acestea impotriva echipelor din estul Europei au mai mereu ceva special", mai crede Bernard Lacombe.

DINAMO KIEV: Ne respecta

Ucrainenii nu sint foarte incintati de componenta grupei E, dar Anatoli Demianenko, antrenorul lui Dinamo, isi face curaj inainte de startul competitiei. "E una dintre cele mai complicate grupe. N-as putea numi o favorita. Fiecare echipa, indiferent de renumele ei, are puncte forte si puncte slabe", a declarat Demianenko.

Tehnicianul echipei din Kiev considera ca, alaturi de pregatirea psihologica, abordarea la victorie a fiecarui meci din grupa poate fi cheia succesului. "Nu e un secret faptul ca, intr-o asemenea competitie, prega- tirea psihologica este determinanta. Ne respectam adversarii, dar sintem increzatori si vom juca doar la victorie", a incheiat Demianenko.

ANATOLI DEMIANENKO: "Mai avem trei saptamini pina la meciul cu Steaua, timp suficient pentru a ne pregati. Obiectivul nostru nu poate fi altul decit victoria"