Buga si „batrinul” Viorel Moldovan au intors rezultatul surprinzator de la Sarajevo. Victoria cu 2-0 a fost savurata si de premierul Tariceanu, dupa ce Basescu felicitase Steaua
"Ne putem astepta la prelungiri", spunea tehnicianul giulestenilor, Razvan Lucescu, inaintea partidei din turul doi preliminar al Cupei UEFA, contra bosniacilor de la FK Sarajevo. Vorbele lui Lucescu jr. aproape ca au avut valoare de profetie, ieri-seara in Giulesti. "Bombardati" surprinzator la Sarajevo, rapidistii au avut la dispozitie doua saptamini pentru a pregati contraatacul. Pe teren, au lasat insa senzatia ca se afla la un exercitiu de rutina programat in ziua libera. Ceea ce a facut ca, pe parcursul primei reprize, ocaziile de poarta sa fie mai rare decit cladirile fara urme de gloante din capitala Bosniei. Momentul de sclipire al lui Mugurel Buga din meciul cu Hertha Berlin din sezonul trecut s-a repetat cu fidelitate pe finalul primei reprize, "Pele" conectindu-si colegii la tensiunea partidei printr-o executie cu calciiul de la marginea careului de 16 metri.

Mobilizarea n-a fost insa generala si, mai mult, s-a pierdut din nou pe parcursul reprizei secunde. Norocul bosniacilor din tur, cind au inscris in finalul meciului, a avut, in Giulesti, efectul de bumerang. O pasa paralela cu poarta a lui Griffiths a fost fructificata caracteristic de "batrinul" Viorel Moldovan (90), iar Rapidul, mai dificil decit se astepta, intra in linie dreapta pentru grupele Cupei UEFA.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.