La primul sau sezon in Liga Campionilor dupa 10 ani, Steaua va da piept cu Real Madrid, cu Lyon si cu Dinamo Kiev. "Ros-albastrii" vor juca primul meci in Ucraina, la 13 septembrie

Gigi Becali si-a implinit doua mari dorinte: a vazut Steaua in grupele Ligii Campionilor si va aduce la Bucuresti pe Real Madrid. "Galacticii" spanioli, campioana Frantei, Lyon, si cea a Ucrainei, Dinamo Kiev, sunt adversarele "ros-albastrilor" in Grupa E.

MULTUMIRE

Grimaldi Forum din Monte Carlo a gazduit aseara ceremonia tragerii la sorti a celei mai stralucitoare competitii continentale. Steaua a facut parte din a treia grupa valorica, iar numele ei a fost extras din urna de portughezul Deco, cel mai bun mijlocas al editiei trecute a Ligii Campionilor. Presedintele Gigi Becali a considerat grupa "accesibila" si a precizat ca obiectivul este calificarea: "Ma satisface ca aducem Real Madrid la Bucuresti. Numai grupa cu Barcelona si cu Chelsea era imposibil de trecut. Vrem sa trecem de grupe".

BATALIE

Astfel, "razboinicii" lui Gigi Becali vor avea ocazia sa lupte cu "razboinicii" lui Fabio Capello. Jucatorii Realului vor sa renunte la vechea denumire de "galactici", dupa ce antrenorul italian le-a gasit o noua porecla, aceea de "razboinici". La prima vedere, madrilenii sunt favoritii grupei, dar nici celelalte doua rivale nu pot fi trecute cu vederea. Lyon este campioana Frantei in ultimii cinci ani si spera ca, in sfarsit in acest sezon sa treaca de sferturi. La randul sau, Dinamo Kiev, vrea sa redevina o echipa de top in Europa, dupa o perioada de mediocritate.

FAVORITA

"Steaua reprezinta o echipa mare in Europa, au un palmares si un istoric demne de luat in seama. Trebuie sa tratam ambele meciuri cu multa concentrare. Sunt optimist si cred ca ne vom califica in optimi. Real Madrid are un renume in Europa si trebuie sa se simta favorita acestei grupe"
Pedja Mijatovici,
director sportiv Real Madrid


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.