Mijlocasul stelist va reveni la antrenamente in ianuarie, dupa ce s-a operat de condroplastie la Bielefeld
Walter Zenga a declarat ca Steaua va juca meciurile, care au mai ramas de disputat in acest an, pentru Florentin Dumitru, care, din cauza unei accidentari, va reveni la echipa in ianuarie 2005, informeaza site-ul oficial al gruparii din Bulevardul Ghencea. "Ma bucur ca operatia lui Florentin a reusit si abia il astept la echipa. Urmatoarele partide, pana la finalul sezonului, le vom juca in mod special pentru el", a spus Zenga.

Plecat sambata in Germania, Florentin Dumitru a suferit o interventie chirurgicala la o clinica din Bielefeld. Fotbalistul a avut afectat cartilajul genunchiului stang si a fost supus luni seara unei operatii de condroplastie, urmand sa stea sub supraveghere medicala pana la sfarsitul acestei saptamani. Dupa revenirea in tara, mijlocasul stelist va avea o luna de repaus total, iar la inceputul lunii ianuarie a anului 2005 isi va relua pregatirile alaturi de echipa. Un alt stelist cu probleme medicale, Mirel Radoi, a revenit de luni in programul echipei, jucand marti seara o repriza intr-un meci-test castigat de Steaua, scor 1-0, in fata echipei a doua, care evolueaza in Divizia C. Radoi s-a accidentat in partida pierduta de Steaua la Parma (scor 0-1), motiv pentru care nu a fost convocat in lotul echipei nationale pentru meciul cu Armenia.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.