Presa ungara scrie ca pilotul de la McLaren s-a imbatat crita la o petrecere a Red Bull, dupa care si-a pierdut pasaportul, 7.500 de dolari si superlicenta de driver in F1.
Cotat ca unul dintre favoritii la titlul mondial, Kimi Raikkonen (McLaren) nu a cistigat inca nici un Grand Prix inaintea ultimelor cinci etape din Campionatul Mondial de Formula 1. In schimb, pilotul finlandez accelereaza in tromba in paginile publicatiilor de scandal din cauza pasiunii sale pentru alcool.

Conform cotidianului "Gazzetta dello Sport", politia maghiara l-a amendat pe Raikkonen, pentru conducerea autoturismului in stare de ebrietate, cu 7.500 de dolari. In plus, finlandezului i s-au confiscat pasaportul, alte documente de identificare si superlicenta de driver in Formula 1. Pe de alta parte, nordicii scriu ca doar le-a pierdut. Incidentul s-a petrecut dupa ce finlandezul a luat parte la o petrecere organizata de Red Bull la Budapesta, imediat dupa cursa in care pilotul de la McLaren a abandonat din cauza unor probleme tehnice. Tabloidul finlandez "Ilta-Sanomat" a legat bucuria lui Kimi de semnarea unui contract pe cinci ani cu Ferrari in valoare de 160 de milioane de euro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.