Real il vinde pe brazilian pentru a-l aduce pe internationalul roman la Madrid.
Fostul premier italian Silvio Berlusconi a declarat ca se va ocupa personal de aducerea brazilianului Ronaldo la AC Milan, cluburile mai avind o singura saptamina pentru realizarea transferului. Conform publicatiei italiene "Il Resto del carlino", care citeaza cotidianul spaniol "Sport", in ecuatia tranzactiei ar intra si internationalul roman Cristi Chivu, care ar urma sa fie adus la Madrid din banii obtinuti pe vedeta braziliana.

Sursa citata noteaza ca oficialii milanezi sint dispusi sa ofere 25 de milioane de euro pentru achizitionarea lui Ronaldo, Real Madrid dorind sa redirectioneze acesti bani pentru aducerea romanului si a mijlocasului Jose Antonio Reyes de la Arsenal Londra. Informatia apare dupa ce antrenorul Realului, Fabio Capello, isi aratase dezinteresul pentru Chivu, iar impresarul Andrea Pretti confirmase ca fundasul roman nu va parasi AS Roma in acest sezon. Ariedo Braida si procuratorul Ernesto Bronzetti erau asteptati ieri la Madrid pentru inceperea negocierilor, spaniolii insistind si pentru aducerea brazilianului Kaka la Real.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.