FC National este pregatita sa dea in judecata gruparea Politehnica Timisoara pentru ca a permis ca jucatorii John Srhoj si Abiodun Agunbiade sa se antreneze alaturi de lotul banatean, desi cei doi fotbalisti se afla sub contract cu bancarii
Saptamana trecuta, Comisia pentru Statutul Jucatorului a Federatiei Romane de Fotbal a hotarat ca Srhoj si Abiodun sunt liberi de contract, insa FC National a facut apel, considerand ca jucatorii mai au contract cu formatia din "Parcul cu Platani" pana in data de 1 iulie 2007. "Oficialii clubului FCU Poli Timisoara Invest SA au incalcat in mod flagrant regulamentul privind statutul si transferurile jucatorilor de fotbal, permitand fotbalistilor sa se antreneze fara acordul scris al clubului nostru, acordandu-le facilitati de masa, cazare si transport. Ne rezervam dreptul de a promova o actiune in instanta, cerand daune materiale", se arata intr-un comunicat al gruparii bancare semnat de presedintele CA, Constantin Iacov, postat pe site-ul oficial al clubului.

Totodata, directorul sportiv al gruparii bancare, Mihai Ionescu, a afirmat ca dupa ce se va inainta memoriul la LPF, conducerea Nationalului va stabili si suma pe care o va cere ca daune morale, aceasta fiind de ordinul "milioanelor de euro".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.