Inainte de returul cu Beitar, ciinii cred ca vor avea un meci foarte dificil, insa se declara increzatori in sansele lor de a trece mai departe. Mircea Rednic spune ca israelienii sint cel mai puternic adversar pe care l-a intilnit pina acum

Alb-rosiii vor disputa, miine, o partida decisiva pentru viitorul lor european. La debutul sezonului, atit conducerea, cit si Mircea Rednic declarau ca obiectivul acestui an pe plan international este calificarea cel putin in grupele Cupei UEFA. Momentan, pentru a reusi in planurile lor, ciinii trebuie sa treaca de Beitar Ierusalim. In meciul tur, Dinamo a invins greu, cu 1-0, prin golul lui Catalin Munteanu.

"Dintre cele sapte meciuri pe care le-am jucat pina acum, cel mai greu a fost cel cu Beitar", a afirmat Mircea Rednic. Tehnicianul spune ca, dupa rezultatul din tur, echipa sa este favorita la calificare, dar ca aceasta nu este transata.

"Avem 60% sanse. In timpul care s-a scurs de la tur, ei au jucat mai multe meciuri, au avut timp sa se inchege mai bine, sa-si omogenizeze lotul. Dar si noi avem acum avantajul ca ii cunoastem mai bine", a afirmat antrenorul. Si capitanul Ionel Danciulescu s-a declarat increzator inainte de partida de la Sofia: "E un meci foarte greu, desi plecam cu un avantaj de 1- 0. Trebuie sa ne mobilizam. Sintem optimisti si obligati sa ne calificam".

Suporterii nu se inghesuie

Dupa incidentele de la ultima deplasare la Sofia, care s-au soldat si cu un proces, ciinii nu prea se inghesuie sa vina la meci, pe liste inscriindu-se doar in jur de 150 de persoane. Totusi, in cursul zilei de ieri mai erau asteptate si alte inscrieri si se spera si in prezenta celor care vor veni cu masinile personale. Au existat si mesaje de amenintare date de fanii lui Levski, care i-au avertizat pe dinamovisti ca nu sint bineveniti in capitala tarii vecine.

Programul ciinilor

Alb-rosiii decoleaza spre Sofia, astazi, la ora 11:00, de pe Aeroportul Henri Coanda, aterizarea in capitala Bulgariei urmind sa aiba loc 45 de minute mai tirziu. Ciinii vor efectua in aceasta seara si antrenamentul oficial pe stadionul Georgi Asparuhov, cel pe care au pierdut cu 0-1 in toamna trecuta contra lui Levski, printr-un gol marcat in ultima secunda de joc.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.