Ieri, in jurul prinzului, toate biletele la Steaua - Standard se epuizasera, inclusiv cele ramase neridicate de abonati. In aceste conditii, partida din aceasta seara se va juca cu casa inchisa, singurele sanse de a mai prinde un loc pe stadion raminind bisnitarii. Un bilet la negru era ieri de trei ori mai scump decit unul cumparat de la ghiseele oficiale. Spectatorii pot intra pe stadion cu trei ore inainte de inceperea partidei, adica incepind cu 17:30.
Ieri, in jurul prinzului, toate biletele la Steaua - Standard se epuizasera, inclusiv cele ramase neridicate de abonati. In aceste conditii, partida din aceasta seara se va juca cu casa inchisa, singurele sanse de a mai prinde un loc pe stadion raminind bisnitarii.

Un bilet la negru era ieri de trei ori mai scump decit unul cumparat de la ghiseele oficiale. Spectatorii pot intra pe stadion cu trei ore inainte de inceperea partidei, adica incepind cu 17:30.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.