Nationala feminina de tineret a Romaniei a reusit, finalmente, o performanta excelenta la Mondialele din Canada. Fetele noastre au cucerit medaliile de bronz, dupa ce au invins, in finala mica, nationala Frantei, scor 30-28, la capatul unui meci incredibil. Campioana mondiala este Danemarca, echipa care a invins Coreea de Sud, in ultimul act, cu 36-33.

Handbalul feminin romanesc a demonstrat, la Campionatele Mondiale desfasurate in Canada, ca are viitorul asigurat. Fetele noastre au cucerit, finalmente, medaliile de bronz ale competitiei, invingand, in finala mica, reprezentativa Frantei, nationala care, in grupe, ne surclasase cu 26-20! Esecul dramatic din ultimele secunde ale semifinalei cu Danemarca, a fost resimtit de tinerele noastre handbaliste doar in prima repriza a meciului pentru medaliile de bronz, contra frantuzoaicelor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.