Dupa ce duminica seara, imediat dupa meciul cu Poli Timisoara, Ionel Ganea declarase ca este tinut rezerva la indicatiile lui Cristi Borcea, atacantul a revenit la sentimente mai bune. Ganezul s-a impacat cu oficialii si cu antrenorul, iar, din cite se pare, amenda pe care o va primi este de 1.000 de euro

Meciul cu Timisoara a fost poate cel mai reusit pentru ciini in acest debut de sezon. La finalul sau insa, din fericirea victoriei s-a nascut un nou scandal. Ionel Ganea a declarat ca el este rezerva din cauza ca asa a hotarit Cristi Borcea, si ca acesta ii spune lui Mircea Rednic pe cine sa bage in echipa.

Antrenorul a luat foc la auzul vestii si a plecat de la partida suparat, spunind ca atacantul, care lasase sa se inteleaga ca se gindeste si la plecare, va fi trimis cu primul avion. In noaptea respectiva, Nicolae Badea a vorbit cu Ganea, iar acesta i-a spus ca regreta ca a fost atit de impulsiv in declaratii.

"A fost o rabufnire a lui. Era de fapt o problema intre el si Rednic, nu intre el si Dinamo, asa ca nu s-a pus problema sa plece", a spus Badea. Presedintele Consiliului de Administrat ie a fost primul care a vorbit cu Ganea dupa intervent ia pe care acesta a avut-o la Prima TV si este cel care l-a imbunat pe atacant.

Ieri, Ionel Ganea s-a intilnit cu Mircea Rednic si cu Cristi Borcea in biroul ultimului, iar problema a fost complet rezolvata. Din cite se pare, pentru declarat iile sale la adresa conducerii dinamoviste, atacantul va fi amendat cu suma de 1.000 de euro.

"N-am zis ca plec"

Ganea isi explica supararea Inaintea antrenamentului de aseara, Ionel Ganea si-a explicat afirmatiile de dupa meciul cu Timisoara. "Eu nu am zis ca imi fac bagajele si plec. Eram suparat ca in presa apareau opiniile conducatorilor care erau nemultumiti fiindca eu nu marcam, si asta m-a afectat", a declarat atacantul. El a mai enuntat si un alt motiv:

"La Dinamo, nimeni nu ne apara pe noi, jucatorii. La Steaua, cind se scrie ceva de rau, Meme Stoica sare imediat in apararea alor sai". Ganea a spus ca le-a si aratat conducatorilor dinamovisti ziarele despre care vorbea la intilnirea pe care a avut-o cu acestia. Ganezul a comentat si concurent a pe posturi de la echipa: "Daca merit sa joc, joc, daca nu, nu. Pot sa mai vina inca trei atacanti, nu ma deranjeaza concurenta".

"Eu fac echipa!"

Rednic afirma ca el ia deciziile Mircea Rednic a demontat ieri afirmatiile lui Ganea, cum ca directorul executiv, Cristi Borcea, este cel care a luat decizia ca el sa fie rezerva. "Mie nu-mi face nimeni echipa. Nu exista cineva care sa propuna cine sa joace sau sa nu joace, asa cum s-a intimplat in alte perioade. Daca se proceda asa, poate ca nici nu mai eram aici", a afirmat tehnicianul.

Puriul a continuat, spunind ca Ganea va fi amendat, la fel cum s-a intimplat si cu Niculescu. "E pacat ca s-a intimplat asta, mai ales ca atmosfera din lot e buna", a completat antrenorul. El a incheiat justificindu-si reactia pe care a avut-o vizavi de Ganea in seara meciului: "Era normal in tensiunea aceea. Si apoi, voi imi spuseserati ca a zis ca pleaca".


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.