Graham Poll, cel care a acordat trei cartonase galbene unui singur jucator, intr-un meci la CM 2006, a fost desemnat sa conduca meciul cu Standard

La Bucuresti s-a vindut ieri penultima transa de bilete pentru returul Steaua - Standard Liege, dar cei care nu au apucat sa cumpere mai pastreaza de doi bani speranta pentru astazi, cind vor fi scoase la vinzare ultimele 4.000 de tichete, cele care nu au fost achizitionate de posesorii de abonamente. Oricum, miine-seara, pe Stadionul National sint asteptati aproape 50.000 de spectatori.

Revine Onyewu

Spionajul reciproc a fost preocuparea principala a celor doua staff-uri tehnice in weekendul trecut, belgianul Frans Maas fiind trimis sa asiste la jocul ros-albastrilor cu Vasluiul (3-1), iar Catalin Necula si-a luat notite de la partida Genk - Standard (1-1). In ciuda rezultatului de 2-2 inregistrat pe stadionul Sclessin, stelistii au de ce sa-si faca griji, probabilitatea de a marca fiind, teoretic, mai redusa decit in urma cu doua saptamini. Asta din cauza ca la Standard va reintra fundasul american Oguchi Onyewu - titular in cele trei meciuri jucate de SUA la CM 2006 -, unul dintre cei mai buni jucatori din lotul belgian si dupa parerea lui Olaroiu.

"Reintrarea americanului este un element esential. Onyewu solidifica defensiva si ii da incredere. Personal, eu as fi preferat sa isi fi prelungit absenta cu citeva zile", a spus Catalin Necula dupa meciul vazut la Genk, el adaugind: "Echipa asta nu are nimic in comun cu cea pe care am vazut-o pe 30 iulie, in prima etapa, cind a pierdut cu 1-2 la Lokeren. A progresat mult, mai ales in plan organizatoric, si ma face sa-mi revizuiesc judecatile: calificarea va fi mult mai greu de obtinut decit am prevazut in seara meciului respectiv".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.