Nationala Romaniei de polo a castigat turneul de pregatire de la bazinul Dinamo, dupa ce a obtinut cinci victorii din tot atatea meciuri. in ultima partida, disputata duminica, poloistii nostri au surclasat cu scorul de 10-7 reprezentativa Greciei, insa rezultatul nu mai avea importanta, deoarece romanii isi adjudecasera trofeul cu o zi inainte. La acest turneu au mai participat selectionatele Spaniei, Italiei, Germaniei si Slovaciei, considerate printre cele mai puternice din acest sport.

Secretarul general al Federatiei Romane de Polo, Anatol Grintescu, considera ca acest turneu a fost unul excelent pentru pregatirea nationalei de polo, avand in vedere ca in perioada 1-10 septembrie va incepe Campionatul European.

"Noi suntem bucurosi ca am reusit sa castigam acest turneu si se dovedeste ca nu suntem degeaba pe locul al saselea in lume. Turneul a fost o repetitie buna pentru Campionatul European, unde sper sa ne clasam pe un loc mai bun decat locul 6 mondial", a declarat Anatol Grintescu.

Nationala de polo a Romaniei se pregateste intens pentru a participa la turneul final al Campionatului European de la Belgrad, unde antrenorul selectionatei noastre, Vlad Hagiu, este de parere ca favoritele la castigarea titlului sunt reprezentativele Serbiei si Ungariei. De asemenea, obiectivul Romaniei la turneul din septembrie este clasarea pe una din primele sase pozitii, insa tehnicianul roman spera chiar la obtinerea unei medalii. Avand in vedere progresele facute in ultima perioada de catre nationala noastra de polo, acest obiectiv nu mai este o misiune imposibila pentru echipa romana.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.